La XRAq al Seafood de Barcelona 2013

Els propers dies 22, 23 i 24 d’Octubre de 2013 tindrà lloc a la Fira de Barcelona (Avinguda Juan Carlos I, 64
08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)) la fira internacional Seafood 2013. Aquest esdeveniment és un dels més importants d’Europa en quant al món de la comercialització dels productes del mar. Aquí es donen cita les més importants empreses del sector de la pesca i l’aqüicultura.

A partir de les 12:00 i fins les 14:00 hores del dia 23 d’octubre tindrà lloc unes xerrades organitzades des de la XRAq. La primera consistirà en l’explicació d’un projecte JACUMAR molt interessant dut a terme amb la col·laboració dels consumidors per tal d’esbrinar quina és la reacció dels consumidors front al peix salvatge i d’aqüicultura. La segona de les xerrades és referent al projecte Mero de la XRAq que lliga investigació en aqüicultura, transferència de coneixement i tecnologia a l’empresa privada i respecte pel medi ambient.

Podeu accedir de manera gratuïta presentant en la porta del recinte la invitació que es troba al final d’aquesta notícia complimentada amb les vostres dades. Teniu tota la informació del programa també com a adjunt. Us esperem a tots!

10/10/13
10 d’octubre de 2013