Workshop on epigenetics and animal production – October 2013 in Sant Feliu de Guixols

Els pròxims dies 13 i 16 d’octubre de 2013 tindrà lloc a l’Hotel Eden Roc de Sant Feliu de Guíxols el workshop d’epigenètica i producció animal (s’entrarà el 13 per la tarda, i es sortirà el 16 pel migdia).

Aquest workshop està obert a tothom per les seves característiques multidisciplinars. Per altra part, conta amb una part destacable d’aqüicultura, motiu pel qual des de la XRAq ho veiem força interessant pels nostres companys de temàtica. Val a dir que la data límit de presentació de resums i de registració és el 31 d’agost i es poden presentar tant comunicacions oral com de panell.

El cost d’inscripció és de 150 euros i el d’allotjament d’uns 70 o 90 euros/dia (3 dies) en pensió completa, depenent si l’habitació doble és d’ús doble o senzill, respectivament. A més, hi haurà beques pels participants més joves. La organització proveirà transport des de Barcelona fins a l’hotel i vice versa.

Com es pot veure a la pàgina web (http://cost-epiconcept.eu/workshop_2013.html), el programa inclou ponents de tot el món reconeguts per les seves aportacions a l’epigenètica i tot i que està enfocat a la producció animal, moltes de les conferències són de temàtica bàsica.

Us esperem a Sant Feliu!!

31/07/13
31 de juliol de 2013