Day d’Aquaculture in the Catalan Society of Biology

Aquest any es celebra el centenari de la Societat Catalana de Biologia (SCB) i amb aquest motiu, les diferents seccions de la SCB han organitzat el “Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global questions on advanced biology”, que tindrà lloc del 9 al 12 de juliol a Barcelona (http://scb-congres.espais.iec.cat). L’esperit d’aquest congrés és oferir un punt de trobada científica per mostrar resultats, discutir i iniciar col·laboracions. D’altra banda, també volen que aquest congrés sigui una oportunitat de plantejar-nos cap a on va la recerca en les diverses branques de la biologia.

La secció d’Aqüicultura tindrà lloc el 12 de juliol amb una destacada presència de membres de la XRAq. Des de la secció d’Aqüicultura us animen a que hi participeu i presenteu les vostres comunicacions. Hi haurà la possibilitat de presentar algunes comunicacions orals i posters. A l’hora de fer la inscripció s’haurà d’indicar el tipus de comunicació que es vol triar.

Per a més informació, inscripció i presentació de comunicacions (i normes per a la presentació de resums) adreceu-vos a la web del congrés: http://scb-congres.espais.iec.cat. La data límit per presentar comunicacions és el dia 9 de maig.

Si voleu tenir més informació de la Jornada teniu tres documents adjunts.

26/04/12
26 d’abril de 2012