Jornada ECsafeSEAFOOD, resultats finals del projecte (ICRA, URV, IRTA)

El proper dimarts 28 de març a les 11h tindrà lloc a la seu de l’ACSA a Barcelona la presentació dels resultats finals del projecte “ECsafeSEAFOOD, Contaminants ambientals prioritaris en productes del mar: avaluació de la seva seguretat, impacte i percepció pública. (EU, 2013-2017)” http://www.ecsafeseafood.eu/

El projecte ECsafeSEAFOOD ha avaluat qüestions de seguretat alimentària relacionades amb els contaminants no regulats presents als productes del mar com a resultat de la contaminació del medi ambient i també de processos naturals. Els seus resultats juguen un rol important per garantir la confiança dels consumidors i per fer front a la preocupació pública en relació amb la viabilitat de productes del mar segurs i d’alta qualitat.

El Dr. Jorge Diogene, membre de la Xarxa, convida a assistir a la presentació d’aquest projecte.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

23/03/2017