Curs “Producció aquapònica d’aliments per al consum humà” a Sevilla

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica (ETSEA) de la Universitat de Sevilla i l’associació Verdes del Sur, organitzen el primer curs pràctic d’aquaponia o producció aquapònica (producció conjunta de peixos i plantes) a Espanya, denominat: “PRODUCCIÓ AQUAPÒNICA D’ALIMENTS PER AL CONSUM HUMÀ.”

Se celebrarà de manera intensiva i presencial durant 24 hores entre el 23 i el 26 de novembre de 2016. Serà un curs eminentment pràctic que compta amb els 7 tipus d’instal·lacions acuapòniques que tenen ja en marxa la ETSEA i l’associació Verdes del Sur. Veurem els conceptes bàsics de la producció aquapònica i com dissenyar i posar en marxa una instal·lació familiar, així com les aplicacions de la Aquaponia per produir aliments de manera sostenible, el seu ús com a recurs educatiu en universitats o col·legis, el seu ús comercial, per a oci, etc …

Aquest curs pot ser d’interès tant per a docents com per a alumnes, així com per a altres persones interessades en l’auto-producció d’aliments, la sobirania alimentària, o simplement pel apassionant repte d’atrevir-se a regular un sistema biològic complex com és l’aquapònic.

Tota la informació sobre el curs, a més de la preinscripció i inscripció, la podeu trobar en el següent enllaç de la Universitat de Sevilla:

http://www.cfp.us.es/cursos/fc/produccion-acuaponica-de-alimentos-para-el-consumo-humano/3109/

21/10/16